(NoSNOWI NAC)QÆONALXNOGO WIHOWANNQ (B:s)E (NKONCEPTUALXN)QÆ POLOVENNQ(B: (N~ (B2 /s)E - (NrUDENKO(B, (N`(B. (Nd(B.,s; (NsERG)QÆJ^UK(B, (Nz(B. (No(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNFORMACÆJNO(B-(NWIDAWNI^IJ CENTR (B"(NkIÇW(B",s)E, 1993)
(Nu KNIVC)QÆ ROZKRIWA@TXSQ KULXTURNO (B- Æ(NSTORI^NÆ TA NACÆONALXNÆ PÆDWALINI WIHOWNOGO PROCESU W SÆM(B'Ç, (NNAW^ALXNIH TA POZA[KÆLXNIH ZAKLADAH RÆZNOGO TIPU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAC)QÆONALXNE WIHOWANNQs)E; (NNARODNIJ KALENDARs; (NNARODN)QÆ SWQTAs)E; (NPEDAGOG)QÆKA NARODOZNAWSTWAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ETNOPEDAGOGÆKAs)E