(NpRAKTI^NA PEDAGOG)QÆKA WIHOWANNQ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK Z TEORÆÇ TA METODIKI WIHOWANNQ (B/s)E - )Qæ(NWAN@K(B, (Ng(B. æ.,s)E ((NkI)QÇW(B;s)E )Qæ(NWANO(B-(NfRANKÆWSXK (B:s)E (NpLAJ(B,s, 2000)
(NcQ KNIGA )QÃ SPROBO@ WIKLASTI PEDAGOGÆ^NÆ OSNOWI TA SKLADNÆ PROBLEMI WIHOWANNQ [KOLQRÆW MOWO@ Æ STILEM(B, (NNAJBÆLX[ DOSTUPNIM Æ ZROZUMÆLIM STUDENTAM(B, (NMOLODIM W^ITELQM Æ KERÆWNIKAM [KÆL(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtEOR)QÆQ TA METODIKA WIHOWANNQs)E