(NiZBRANNYE PROIZWEDENIQ (B:s (NW (B2-(NH TOMAH (B/s (Nt(B. 1 : (NPEREWODY S NEMECKOGO (B/ (NSOSTAWITELX i(B. (NsOLODUNINA (B; (NWSTUPITELXNAQ STATXQ n(B. (NwILXMONT (B; (NKOMMENTATOR a(B. (NaNIKST (B; (NHUDOVNIK a(B. (NqKOWLEWs - (NgETE(B, (NiOGANN wOLXFGANGs; (NsOLODUNINA(B, (Ni(B.,s; (NwILXMONT(B, (Nn(B.,s; (NaNIKST(B, (Na(B.,s; (NqKOWLEW(B, (Na(B.,s; (NgETE(B, (NiOGANN wOLXFGANGs ((NmOSKWA (B:s (NpRAWDA(B,s, 1985)
(Nw PER[IJ TOM WKL@^ENA OBRANA L)QÆRIKA(B, (NQKU gETE PISAW PROTQGOM SWOGO DOWGOGO VITTQ(B, (NDRAMI U WÆR[AH Æ PROZÆ (B"æ(NFÆGENÆQ W tAWRIDÆ(B", "(NtORKWATO tASO(B", "(NeGMONT(B" Æ (NPOETI^NA POEMA (B"(NrEJNEKELÆS(B".s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgETEs; (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E -- (NdRAMIs -- (NpOEMAs