(NpRAKTI^ESKAQ FONETIKA ANGLIJSKOGO QZYKA (B:s (NU^EBNIK (B/s - (NsOKOLOWA(B, (Nm(B. (Na(B.s; (NgINTOWT(B, (Nk(B. (Np(B.s; (NkANTER(B, (Nl(B. (Na(B.s; (NkRYLOWA(B, (Nn(B. (Ni(B.s ((NmOSKWA (B:s (NwLADOS(B,s, 2001)
(NnORMATIWNIJ KURS FONETIKI ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NfONETIKAs; (NTEOR)QÆQs)E; (NWPRAWIs