(NaKMEOLOG)QÆQ (B- (NNAUKA hhæ STOLÆTTQ (B:s)E (NMATER)QÆALI mÆVNAR(B. (NNAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONF(B. /s)E - (Ns)QÆWERS(B, (Nz(B. (Nf(B.,s)E; (Nb)QÃLKÆNA(B, (Ne(B. (Nw(B.,s)E; (NdANILOWA(B, (Ng(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkmpu )QÆM(B. (Nb(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2005)
(Nu ZB)QÆRNIKU ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI NOWOÇ ÆNTEGRATIWNOÇ NAUKI (B- (NAKMEOLOGÆÇ(B, (NANALÆZU@TXSQ TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ Æ PRAKTI^NÆ ZASADI AKMEOLOGÆÇ(B, (NGALUZEWÆ STRUKTURI TA SEKTORALXNÆ ASPEKTI AKMEOLOGÆ^NIH DOSLÆDVENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaKMEOLOG)QÆQs)E; (NAKMEOLOG)QÆQs)E; (NL@DINOCENTRIZMs; (NPROFES)QÆONALÆZMs)E; (NTWOR^)QÆSTXs)E; (NAKMEOLOG)QÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NKULXTUROLOG)QÆQs)E; (NPSIH)QÆ^NA STÆJKÆSTXs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ POLÆTI^NOGO RIZIKUs)E; (NSAMOWDOSKONALENNQ OSOBISTOST)QÆs)E