)Qæ(NNFORMACÆJNA KOMPETENTNÆSTX FAHÆWCQ (B: (NTEHNOLOGÆÇ FORMUWANNQ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsISO)QÃWA(B, (Ns(B. (No(B.,s)E; (NbALOWSQK(B,s; (NaKADEM)QÆQ pEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKI Æ PSIHOLOGÆÇ PROFESÆJNOÇ OSWÆTIs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2006)
(Nu POS)QÆBNIKU PROANALÆZOWANO ROZWITOK NEPERERWNOÇ PROFESÆJNOÇ OSWÆTI U KONTEKSTÆ ÇÇ TEHNOLOGÆ^NOGO ZABEZPE^ENNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NWI]A OSW)QÆTAs)E -- (NPROFES)QÆJNA OSWÆTAs)E; (NSU^ASN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NKOMPETENC)QÆQ SPECÆALÆSTAs)E; (NKOMPETENTN)QÆSTXs)E