(Np)QÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH WIHOWATELÆW DO ROBOTI Z DÆTXMI DO[KÆLXNOGO WÆKU (B: (NKOMPETENTNÆSNIJ PÆDHÆD (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NbOGDANECX(B-(Nb)QÆLOSKALENKO(B, (Nn(B. æ.s)E; (NbOG)QÆNÆ^(B, (No(B. (Nls)E; (NwOLINECX(B, (N`(B. (No(B.s; (NkOWALENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (Nb)QÃLÃNXKA (B, (Ng(B. (Nw(B.,s)E; (NpOLOW)QÆNA(B, (No(B. (Na(B.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; (NkAFEDRA DO[K)QÆLXNOÇ OSWÆTIs)E ((NuMANX (B:s (Nw)QÆZAWÆ(B,s)E, 2015)
(NmONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA PROBLEMÆ PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW U GALUZÆ DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (Np)QÆDGOTOWKA WIHOWATELÆWs)E; (NpROFES)QÆJNA KOMPETENTNÆSTX WIHOWATELÆWs)E; (NFORMUWANNQ OSOBISTOST)QÆ DO[KÆLXNIKAs)E; (NZDOROW(B'(NQ DITINI W S)QÆM(B'Çs)E; (NETI^N)QÆ UQWLENNQs)E; (NHUDOVNOX(B-(NESTETI^NA KOMPETENC)QÆQs)E; (NHUDOVNXO(B-(NMOWLENN)QÃWA KOMPETENCÆQs)E