(NzO[IT DLQ OC)QÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B. 2 (NKLAS (B:s)E (NZA NOWO@ PROGR(B. /s (N~(B. 2,s (NtEMATI^NIJ TESTOWIJ KONTROLXs - (NwA[ULENKO(B, (NmIKOLA sAM)QÆJLOWI^s)E; (NwA[ULENKO(B, (NmIKOLA sAM)QÆJLOWI^s)E; (NdUBOWIK(B, (NsW)QÆTLANA gRIGORÆÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2013)
(NzO[IT PRIZNA^ENIJ DLQ ORGAN)QÆZACÆÇ ROBOTI NA UROKAH UZAGALXNENNQ TA SISTEMATIZACÆÇ ZNANX(B. (NmÆSTITX TESTOWÆ ZAWDANNQ U DWOH WRÆANTAH ZA ROZDÆLAMI Æ TEMAMI PROGRAMI Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NkONTROLX ZNANX(B, 2 (NKL(B.s