(NaNTI^NA L)QÆTERATURA (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NpA]ENKO(B, (NwADIM )QæLLÆ^(B,s)E; (NpA]ENKO(B, (Nn)QÆNELX æWANÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2001)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PROSTEVU@TXSQ OSNOWNÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ ROZWITKU ANTI^NOÇ LÆTERATURI J KULXTURI(B. (NGOLOWNU UWAGU PRIDÆLENO PERÆODAM NAJWI]OGO PÆDNESENNQ GREKO(B-(NRIMSXKOÇ LÆTERATURI(B, (NVITT@ Æ TWOR^OSTÆ NAJWIDATNÆ[IH ANTI^NIH PISXMENNIKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgOMERs; (NgES)QÆODs)E; (NaLKEJs; (NeSH)QÆLs)E; (NsOFOKLs; (NeWRIP)QÆDs)E; (NaR)QÆSTOFANs)E; (NdEMOSFENs; (NmENANDRs; (NpLAWTs; (Nc)QÆCERONs)E; (NwERG)QÆLÆJs)E; (NaNTI^NA L)QÆTERATURAs)E -- (NkRITIKA TA ANAL)QÆZs)E; (NM)QÆFOTWOR^ÆSTXs)E; (NGOMER)QÆWSXKE PITANNQs)E; (NK)QÆKLÆ^NÆ POEMIs)E; (NPAROD)QÆJNIJ EPOSs)E; (NELEG)QÆJNA LÆRIKAs)E; (NQMB)QÆ^NA LÆRIKAs)E; (NMEL)QÆ^NA LÆRIKAs)E; (NHOROWIJ MELOSs; (NREFORMI KL)QÆSFENAs)E; (NTRAGED)QÆQs)E; (NTEATRs; (NDRAMA SATIR)QÆWs)E; (NANTI^NA KOMED)QÆQs)E; (NELL)QÆNÆZMs)E; (NRIMSXKA L)QÆTERATURAs)E