(NnAW^ANNQ UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI W (B2 (NKLASÆ (B:s)E (NPOS)QÆB(B. (NDLQ W^ITELQ (B/s)E - (NwA[ULENKO(B, (NmIKOLA sAM)QÆJLOWI^(B,s)E; (NdUBOWIK(B, (NsW)QÆTLANA gRIGORÆÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2013)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO ORGANÆZACÆÇ WIW^ENNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI W (B2 (NKLASÆ(B, (NKALENDARNE PLANUWANNQ UROKÆW TA ORÆÃNTOWNÆ ROZROBKI UROKÆW ZA PÆDRU^NIKOM m(B. (Ns(B. (NwA[ULENKA Æ s(B. (Ng(B. (NdUBOWIK (B"(NuKRAÇNSXKA MOWA(B, 2 (NKLAS(B"; (NTEKSTI DLQ AUDÆ@WANNQ Æ TEKSTI DIKTANTÆW DLQ ROBOTI W (B"(NzO[ITAH DLQ OCÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B. 2 (NKLAS(B. (N~ASTINA (B1. (NkONTROLXNÆ ROBOTI(B."s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NwIKLADANNQ W [KOL)QÆs)E