(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ KRITERÆÇ SOCÆALXNOÇ DEZADAPTACÆÇ DITINI (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2010)
(Nw KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ DOSLÆDVENO FENOMEN SOCÆALXNO DEZADAPTOWANOÇ POWEDÆNKI(B, (NPSIHOLOGÆ^NIJ ASPEKT WIW^ENNQ QKOÇ DAÃ MOVLIWÆSTX ZDÆJSNITI SWOÃ^ASNU KOREKCÆ@(B, (NA TAKOV ZAPOBÆGTI NEGATIWNIM PROQWAM U KONKRETNOÇ OSOBI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA DEZADAPTACÆQs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NDEFORMAC)QÆQs)E; (NSUGESTIWN)QÆSTXs)E; (NADIKTIWNA POWED)QÆNKAs)E; (NNEJROPSIHOLOG)QÆ^NÆ KRITERÆÇs)E; (NPSIHOSEMANTI^N)QÆ KRITERÆÇs)E; (NSMISLOVITT)QÃWÆ KRITERÆÇs)E; (NDETERM)QÆNANTI SAMOREGULQCÆÇs)E; (NEMPAT)QÆQs)E