(NsU^ASNA EKONOM)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(N]ENKO(B, (Np(B. (Ns(B.,s)E; (NpALK)QÆN(B, (N`(B. æ.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2005)
(Nw P)QÆDRU^NIKU AKCENT ZROBLENO NA ZAGALXNIH ZAKONOMÆRNOSTQH RINKOWOÇ EKONOMÆKI(B, (NKL@^OWIH PITANNQH TRANSFORMACÆJNIH PROCESÆW U POSTSOCÆALÆSTI^NIH KRAÇNAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQs)E; (NEKONOM)QÆ^NÆZAKONIs)E; (NEKONOM)QÆ^NÆ SISTEMIs)E; (NTOWARs; (NGRO[)QÆs)E; (NRINOKs; (NP)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NPRIBUTOKs; (NC)QÆNAs)E; (NMAKROEKONOM)QÆKAs)E; (NDOHODIs; (NF)QÆNANSIs)E; (NKREDITs; (NMAKROEKONOM)QÆ^NA NESTABÆLXNÆSTXs)E; (NPEREH)QÆDNA EKONOMÆKAs)E; (NGLOBAL)QÆZACÆQs)E