(NcIW)QÆLXNE PRAWO uKRAÇNI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK U (B2 (NT(B..s)E (Nt(B. 1 /s - (NbARANOWA(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NdOMA[ENKO(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NvIL)QÆNKOWA(B, æ. (Nw(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2004)
(Nw PER[RMU TOM)QÆ WISWÆTL@@TXSQ ZAGALXNÆ POLOVENNQ CIWÆLXNOGO PRAWA(B, (NW^ENNQ PRO OSOBLIWÆ NEMAJNOWÆ PRAWA FÆZI^NOÇ OSOBI (B, (NPRAWO WLASNOSTÆ TA ÆN[Æ RE^OWÆ PRAWA(B, (NPRAWO ÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆ(B, (NSPADKOWE PRAWO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NcIW)QÆLXNE PRAWOs)E; (NCIW)QÆLXNÆ PRAWOWÆDNOSINIs)E; (NPRAWOWA W)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NPRAWO WLASNOST)QÆs)E; (NSPADKOWE PRAWOs; )QÆ(NNTELEKTUALXNA WLASNÆSTXs)E