)Qã(NWROPEJSXKA kONWENCÆQ Z PRAW L@DINI TA KRIMÆNALXNIJ PROCES (B:s)E (NZB)QÆRNIK (B/s)E - (NmAKBRAJD(B, (NdVEREM)QÆ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nk(B.)Qæ.(Ns(B.,s)E, 2010)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX WITQGI Z KL@^OWIH RÆ[ENX ãWROPEJSXKOGO sUDU Z PRAW L@DINI(B,(N]ODO PORU[ENX(B,(NPEREDBA^ENIH kONWENCÆÃ@ PRAW Æ SWOBOD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- (Nm)QÆVNARODNE PRAWOs)E; )Qã(NWROPEJSXKA kONWENCÆQs)E; (NOBWINUWA^ENNQs; (NROZL)QÆDUWANNQs)E; (NZATRIMANNQs; (NZASTOSUWANNQ SILIs; (NVORSTOKE POWODVENNQs; (NUW(B'(NQZNENNQs; (NZLO^INs; (NPRAWOM)QÆRNÆSTXs)E; (NOB[UKs; (NMEDI^NIJ OGLQDs; (NPSIHOLOG)QÆ^NA EKSPERTIZAs)E; (NDOPITs; (NSUDs; (NSW)QÆDKIs)E; (NEKSPERTIs; (NZAHISTs; (NPOTERP)QÆLIJs)E; (NWIROKs; (NAPELQC)QÆQs)E; (NW)QÆD[KODUWANNQs)E