(NpSIHOLOGO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NÆ OSNOWI NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOÇ DÆQLXNOSTÆ GUWERNERA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsARAPULOWA(B, )Qã. (Ng(B.,s)E; (Nm)QÆVREGÆONALXNA aKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2003)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ PODANO REZULXTATI BAGATORÆ^NIH NAUKOWIH DOSLÆDVENX AWTORA PITANNQ ÆNDIWÆDUALXNOGO GUWERNERSXKOGO WIHOWANNQ J NAW^ANNQ DITINI W DOMA[NÆH UMOWAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Ns)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E -- (NgUWERNERSTWOs; (NROZWITOK GUWERNERSTWAs; (NHARAKTERISTIKA GUWERNERSTWAs; (NGUWERNERSXK)QÆ METODIKIs)E; (NFORMUWANNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NDOMA[N)QÃ NAW^ANNQs)E