(NsLUVITI )QãWROPÆ (B:s)E (NPOPULQRNO PRO USTANOWI )QãWROPEJSXKOGO sO@ZUs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nk(B.)Qæ.(Ns(B.,s)E, 2000)
(NpRO USTANOWI )QãWROPEJSXKOGO SO@ZUs)E
(NPER(B. (NZ ANGL(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qã(NWROPEJSXKA ÆNTEGRACÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; )Qã(NWROPEJSXKIJ PARLAMENTs)E; (NRADA )QãWROPEJSXKOGO SO@ZUs)E; )Qã(NWROPEJSXKA KOMÆSÆQs)E; (NSUD )QÃWROPEJSXKIH SPÆWTOWARISTWs)E; )QÃ(NWROPEJSXKA SISTEMA CENTRALXNIH BANKÆWs)E; )QÃ(NWROPEJSXKIJ CENTERBANKs)E; )QÃ(NWROPEJSXKIJ ÆNWESTECÆJNIJ BANKs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NA KOMÆTETs)E; )QÃ(NWROPEJSXKIJ SO@Zs)E