)Qæ(NNFORMACÆJNIJ DOWÆDNIK (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (NwA[ULENKO(B, (Nm(B. (Ns(B.s (Nd(B-(NR PED(B. (NNAUK(B, (NAKADEM)QÆK apn uKRAÇNI(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfEN)QÆKS(B,s)E, 2002)
(Nu DOW)QÆDNIKU PODANO WÆDOMOSTÆ PRO ZASNUWANNQ aKADEMÆÇ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI(B, ÇÇ (NOSNOWNÆ ZAWDANNQ W ROZBUDOWÆ UKRAÇNSXKOÇ DERVAWI Æ NACÆONALXNOÇ SISTEMI OSWÆTI(B. (NdOWÆDNIK MÆSTITX BÆBLÆOGRAFÆ^NÆ DANÆ PRO ^LENÆW aKADEMÆÇ NINÆ[NXOGO SKLADU TA TELEFONNIJ DOWÆDNIK APARATU pREZIDÆÇ Æ NAUKOWIH PÆDROZDÆLÆW apn(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NTEOR)QÆQ PEDAGOGÆKIs)E; )QÆ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇ W OSWÆTÆs)E; (NDIDAKTIKAs; (NW)QÆKOWA FÆZÆOLOGÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NDEFEKTOLOG)QÆQs)E; (NPEDAGOG)QÆKA WI]OÇ [KOLIs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ WI]OÇ [KOLIs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NPROFES)QÆJNO(B-(NTEHNÆ^NA OSWÆTAs)E