(NpRAWOHORONN)QÆ ORGANI(B. (NoPORNÆ KONSPEKTI(B. :s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NNAW^(B. (NPOSÆBNIK DLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WUZÆW TA FAKULXTETÆW (B/s)E - (NmOLDOWAN (B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (Np)QÆWENX(B, (No(B. (No(B. ,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`MANA(B,s, 1998)
(Nu NAW^(B. (NPOS)QÆB(B. (NU WÆDPOWÆDNOSTÆ DO PROGRAMI (B"(NpRAWOHORONNÆ ORGANI uKRAÇNI(B" (NTA NOWOÇ kONSTITUCÆÇ ROZKRIWA@TXSQ ZAWDANNQ(B, (NPOWNOWAVENNQ(B, (NSISTEMATA ÆN[Æ PITANNQ ORGANÆZACÆÇ TA DÆQLXNOSTÆ PROKURATURI(B, (NORGANÆW WNUTRÆ[NÆH SPRAW Æ POEREDNXOGO ROZSLÆDUWANNQ(B, (Nnbr(B, (Nsbu(B, (NmÆN@STU(B, (NNOTARATU(B, (NADWOKATURI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOOHORONN)QÆ ORGANI(B.s)E; (NPROKURATURAs; (NORGANI WNUTR)QÆ[NÆH SPRAWs)E; (NSLUVBA BEZPEKI uKRA)QÇNIs)E; (NWIQWLENNQ TA ROZSL)QÆDUWANNQ ZLO^INÆWs)E; (NM)QÆNÆSTERSTWO @STICÆJ uKRAÇNIs)E; (NNOTAR)QÆATs)E; (NADWOKATURA(B.s