(NnORMATIWNO(B-(NMETODI^N)QÆ OSNOWI GENDERNIH PERETWORENX (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NtANC@RA(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NtARAN(B, (Na(B. (Nf(B.s; (NmELXNIK (B, (Nt(B. (Nm(B.s; (NmAGD@K(B, (Nl(B. (Nb(B.s; (NkOLOS(B, (Nl(B. )Qã.s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO uKRAÇNI U SPRAWAH SÆM(B'Ç (NTA MOLODÆs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2004)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI MÆVNARODNÆ TA WÆT^IZNQNÆ NORMATIWNÆ J METODI^NÆ DOKUMENTI Z GENDERNOÇ PROBLEMATIKI(B,(NBAZOWÆ DLQ FORMUWANNQ NACÆONALXNIH ÀENDERNIH STRATEGÆJ TA PLANÆW DÆJ U SFERÆ ÀENDERNIH PERETWORENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTNÆJ PROSTÆR Æ ÀENDERs)E -- (Nv)QÆNKI W NAUCÆs)E -- (Nr)QÆWNÆSTX U DOSTUPÆ DO OSWÆTIs)E; )QÀ(NENDERNA DEMOKRATÆQs)E; )QÀ(NENDERNA RÆWNÆSTXs)E; )QÀ(NENDERNA OSWÆTAs)E; (NV)QÆNKAs)E; (NdEKLARAC)QÆQ TISQ^OLÆTTQ oons)E; (NREKOMENDAC)QÆÇ ÆZ ZABEZPE^ENNQ GENDERNOÇ RÆWNOSTÆs)E; )QÆ(NNSTRUKCÆÇ Z GENDERNOGO ANALÆZUs)E; (NfEDERALXNIJ PLAN Z GENDERNO)QÇ RÆWNOSTÆs)E; (NC)QÆLÆ ROZWITKU TISQ^OLÆTTQs)E; (NMATER)QÆALI (B4-Ç (NTA (B5-Ç ã(NWROPEJSXKIH KONFERENCÆJ MÆNÆSTRÆW(B.s)E