(NkRIM)QÆNALXNE PRAWO uKRAÇNI(B. (NpOWNIJ KURS U TABLICQH Æ SHEMAH (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2005)
(NwIDANNQ STRUKTURNO(B-(NLOG)QÆ^NIH SHEM TA TABLICX Z KRIMÆNALXNOGO PRAWA uKRAÇNIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NkRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E; (NPRAWOs; (NKRIM)QÆNALXNEs)E; (NZAKONs; (NSANKC)QÆÇs)E; (NZLO^INs; (NW)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NSP)QÆWU^ASTXs)E; (NPOKARANNQs; (NW)QÆDBUWANNQs)E; (NAMN)QÆSTÆQs)E; (NBEZPEKAs; (NSWOBODAs; (NTERORIZMs