(NkRIM)QÆNALXNE PRAWO uKRAÇNI (B: (NPRAKTIKUM (B:s)E (NNAW^(B.(NPOS)QÆB(B. /s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2004)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX PROGRAMI ÆZ zAGALXNOÇ TA oSOBLIWOÇ ^ASTIN KRIMÆNALXNOGO PRAWA(B, (NMETODI^NÆ MATERÆALI(B, (NZADA^Æ MAJVE Z USÆH TEM NAW^ALXNOGO KURSU KRIMÆNALXNOGO PRAWA uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E; (NPONQTTQ ZLO^INUs; (NKRIM)QÆNALXNA WÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NOB(B')QÃ(NKT ZLO^INUs)E; (NSUB(B')QÃ(NKT ZLO^INUs)E; (NSP)QÆWU^ASTX U ZLO^INÆs)E; (NMNOVINN)QÆSTX ZLO^INÆWs)E; (NPOKARANNQs; (NWIDI POKARANNQs; (NPRIZNA^ENNQ POKARANNQs; (NZW)QÆLXNENNQ WÆD POKARANNQs)E; (NSUDIM)QÆSTXs)E; (NZLO^INI PROTI VITTQs; (NZLO^INI PROTI WLASNOST)QÆs)E; (NZLO^INI PROTI DOWK)QÆLLQs)E; (NZLO^INIs; (NZLO^INI PROTI PRAWOSUDDQ(B.s