(NkOVNA DITINA MA)QÃ PRAWO (B:s)E (NWIHOWN)QÆ ZANQTTQ(B: (NZA KNIGO@ s(B. (NgAWRI[A (B"(NmALENXKÆ ÆSTORÆÇ PRO WELIKÆ ÆSTINI(B" /s)E - (NmOW^UN(B, (Na(B.)Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2010)
(NwIDANNQ STANE W NAGOD)QÆ PRI PROWEDENNÆ POZAKLASNIH ZANQTX Z U^NQMI PO^ATKOWIH KLASÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgAWRI[s; (NpRAWOs -- (Ns)QÆMEJNE PRAWOs)E -- (NpRAWA DITINIs; (NPRAWA DITINIs; (NGROMADQNSTWOs