)Qæ(NNTELEKTUALXNA WLASNÆSTX TA ÇÇ ZAHIST (B:s)E (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWE REGUL@WANNQ (B/s - (NrO)QÇNA(B, (No(B. (Nm(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2006)
(Nu ZB)QÆRNIKU NAWEDENO NORMATIWNÆ DOKUMENTI(B, (N]O REGUL@@TX WÆDNOSINI U SFERÆ OHORONI OSOBISTIH NEMAJNOWIH PRAW AWTORÆW TA ÇH PRAWONASTUPNIKÆW(B, (NREGUL@@TX PORQDOK ORGANÆZACÆÇ TA PROWADVENNQ WIDAWNI^OÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NWIZNA^A@TX PRAWOWÆ(B, (NEKONOMÆ^NÆ ZASADI DERVAWNOÇ PÆDTRIMKI ZASOBÆW MASOWOÇ ÆNFORMACÆÇ(B, (NREGUL@@TX PRAWOWÆ WÆDNOSINI U SFERÆ ZAHISTU ÆNFORMACÆÇ W AWTOMATIZOWANIH SISTEMAH(B, (NPRAWA WLASNIKA ÆNFORMACÆÇ NA ÇÇ ZAHIST(B, (NA TAKOV WSTANOWLENOGO ^INNIM ZAKONODAWSTWOM OBMEVENNQ NA DOSTUP DO ÆNFORMACÆÇ TA ÆN[Æ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- )Qæ(NNTELEKTUALXNA WLASNÆSTXs)E; )QÆ(NNTELEKTUALXNA WLASNÆSTXs)E; (NAWTORSXKE PRAWOs; (NZAHIST AWTORSXKOGO PRAWAs; (NPATENTIs; (NWIDAWNI^A SPRAWAs; (NZASOBI MASOWO)QÇ ÆNFORMACÆÇs)E; (NK)QÆNEMATOGRAFÆQs)E; (NREKLAMAs; (NTELEBA^ENNQs; (NRAD)QÆOMOWLENNQs)E