(NgOSPODARSXKE PRAWO (B:s (NPRAKTIKUM (B/s - (N}ERBINA(B, (Nw(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2003)
(Nu PRAKTIKUM)QÆ STISLO WIKLADENO OSNOWNÆ POLOVENNQ GOSPODARSXKOGO PRAWA(B, (NPROGRAMA KURSU(B, (NPLANI SEMÆNARSXKIH ZANQTX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgOSPODARSXKE PRAWOs; (NGOSPODARSXKE PRAWOs; (NGOSPODARSXKE ZAKONODAWSTWOs; (NGOSPODARSXKIJ DOGOW)QÆRs)E; (NBANKRUTSTWOs; (NPRIWATIZAC)QÆQs)E; (NZOWN)QÆ[NXOEKORNOMÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E; (NMONOPOL)QÆQs)E