)Qæ(NNFORMACÆJNE PRAWO (B((NOSNOWI TEORÆÇ Æ PRAKTIKI(B) /s)E - (NcIMBAL@K(B, (Nw(B. (Ns(B.,s; (NaKADEM)QÆQ PRAWOWIH NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA uKRAÇNI(B,s)E, 2010)
(Nu MONOGORAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ U ÃDNOSTÆ TEORÆQ TA PRAKTIKA ÆNFORMACÆJNOGO PRAWAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNFORMACÆJNE PRAWOs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE PRAWOs)E; (NM)QÆVNARODNE SPÆWROBÆTNICTWOs)E; (NGLOBALXNIJ )QÆNFORMACÆJNIJ PROSTÆRs)E