)Qæ(NNFORMACÆJNIJ PROSTÆR uKRAÇNI (B:s)E (NSLOWNIK(B-(NDOW)QÆDNIK ZAKONODAW^IH TERMÆNÆW Æ PONQTX (B/s)E - (N~EPURENKO(B, (Nq(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA uKRAÇNI(B,s)E, 2008)
(Nu SLOWNIKU PONAD (B500 (NTERM)QÆNÆW(B, (N]O WVIWA@TXSQ W ZAKONAH uKRAÇNI(B, (NQKÆ REGUL@@TX SUSPÆLXNÆ WÆDNOSINI W ÆNFORMACÆJNOMU PROSTORÆ(B-(NSEREDOWI]Æ(B...s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNFORMACÆJNIJ PROSTÆRs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNIJ PROSTÆRs)E; (NZAKONODAW^)QÆ TERMÆNI Æ PONQTTQs)E