(NfEDERATIWN)QÆ SISTEMI (B=s)E Federal systems - (NuOTTS(B, (Nr(B. (Nl(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NcENTR OSW)QÆTNÆH ÆNÆCÆATIW(B,s)E, 2002)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DAÃTXSQ ANALÆZ TEORÆÇ Æ PRAKTIKI FEDERATIWNIH SISTEM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E -- (NfEDERATIWN)QÆ SISTEMIs)E; (NFEDERATIWN)QÆ SISTEMIs)E; )QÆ(NSTORÆQ FEODALÆZMUs)E; (NFEODAL)QÆZMs)E; (NFUNKC)QÆONUWANNQ FEDERACÆJs)E; (NROZPOD)QÆL WLADIs)E; (NROZPOD)QÆL FÆNANSÆWs)E; (NM)QÆVURQDOWA SPÆWPRACQs)E; (NSIMETR)QÆQ U FEDERACÆQHs)E; (NASIMETR)QÆQ U FEDERACÆQH(B, (NBAGATORÆWNEWÆ FEDNRATIWNÆ SISTEMIs)E; (NSTUPEN)QÆ DECENTRALÆZACÆÇ U FEDERACÆQHs)E; (NSTUPEN)QÆ NECENTRALÆZACÆÇ U FEDERACÆQH(B, (NPREDSTAWNICXKÆ ÆNSTITUCÆÇ(B, (NWERHOWENSTWO KONSTITUCÆÇs)E; (NPATOLOG)QÆQ FEDERACÆJ(B.s)E