(NkONSTITUC)QÆJNE PRAWO uKRAÇNI(B: (NhRESTOMATÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NvURAWSXKIJ(B, (Nw(B. (Ns(B.,s; (NtODIKA(B, (N`(B. (Nm(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA @RIDI^NA AKADEMÆQ uKRAÇNI ÆMENÆ qROSLAWA mUDROGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NN `RE(B,s)E, 2004)
(Nu HRESTOMAT)QÆÇ DA@TXSQ OSNOWOPOLOVNÆ NORMATIWNO(B-(NPRAWOWÆ AKTI Z KONSTITUCÆJNOGO PRAWA uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkONSTITUC)QÆJNE PRAWOs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NKONSTITUC)QÆJNEPRAWOs)E; (NuKRA)QÇNAs)E; (NkONSTITUC)QÆQs)E; (NGROMADQNSTWOs; (NPRAWAs; (NSWOBODIs; (NNAC)QÆONALXNÆ MEN[INIs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E; (NREL)QÆGÆJNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (Nzm)Qæs)E; (NWIBORIs; (NREFERENDUMIs; (NDERVAWN)QÆ ORGANIs)E; (NwERHOWNA rADAs; (NDEPUTATs; (NpREZIDENTs; (NkONSTITUC)QÆJNIJ SUDs)E; (NTERITOR)QÆALXNIJ USTRÆJs)E; (NM)QÆSCEWE SAMOWRQDUWANNQs)E