)Qæ(NSTORÆQ W^ENX PRO DERVAWU Æ PRAWO (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NmIRONENKO(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NgORBATENKO(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2010)
(NU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO DERVAWNO(B-(NPRAWOWÆTEORÆÇ DAWNXOGO SWÆTU(B, (NSEREDNÆH WÆKÆW(B, (NNOWOGO Æ NOWÆTNXOGO ^ASÆW(B, (NA TAKOV OSMISLENO J ÆNTERPRITOWANO W KONTEKSTÆ ZAGALXNOCIWÆLÆZACÆJNIH NADBANX DERVAWNO(B-(NPROWOWÆ KONCEPCÆÇ(B, (NTEORÆÇ WÆT^IZNQNIH MISLITELÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs; (NPRAWO dAWNXO)QÇ æNDÆÇs)E; (NPRAWO dAWNXOGO kITA@s; (NPRAWO dAWNXO)QÇ gRECÆÇs)E; (NPRAWO dAWNXOGO rIMUs; (NtEOLOG)QÆ^NA KONCEPCÆQ tOMA aKWÆNSXKOGOs)E; (NU^ENNQ mARSIL)QÆQ pADUANSXKOGOs)E; (NPRAWO kI)QÇWSXKOÇ rUSÆs)E; (NU^ENQ n)QÆKKOLO mAKÆAWELLÆs)E; (NW^ENNQ vANA bODENAs; (NPRAWO n)QÆDERLANDÆWs)E; (NPRAWO aNGL)QÆÇs)E; (NPRAWO fRANC)QÆÇs)E; (NPRAWO n)QÆME^^INIs)E; (NPRAWO )QæTALÆÇs)E; (NPRAWO s{as; (NPRAWO rOS)QÆÇs)E