(NpRAWA DITINI(B: (NW)QÆD WITOKÆW DO SXOGODENNQ (B:s)E (NZB)QÆRNIK TEKSTÆW(B, (NMETODI^NIH TA ÆNFORMACÆJNIH MATERÆALÆW (B/s)E - (NlAKT)QÆONOWA(B, (Ng(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2002)
(NdO ZB)QÆRNIKA(B, (NKRÆM TEKSTÆW WÆDOMIH PEDAGOGÆW Æ MISLITELÆW MINULOGO J SU^ASNOSTÆ(B, (NUWÆJ[LI KONKRETNÆ METODI^NÆ MATERÆALI(B, (N]O ROZKRIWA@TX ZMÆST kONWECÆÇ oon PRO PRAWA DITINI TA ÆN[Æ DOKUMENTI J MATERÆALI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWA DITINIs -- (NpRAWOZNAWSTWOs; (NPRAWA DITINIs; (NZAHIST PRAWs; (NrUSSOs; (NdX@)QÇs)E; (NkOR^AKs; (NfRENEs; (NwNNTCELXs; (NlUBENECXs; (N~EP)QÆGAs)E; (NmAMONTOWs; (NsUHOMLINSXKIJs