(NaDM)QÆNÆSTRATIWNÆ STQGNENNQ ZA ZAKONODAWSTWOM uKRAÇNI (B/s)E - (NhORO]AK(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT DERVAWI Æ PRAWA ÆMENÆ w(B. (Nm(B. (NkORECXKOGOs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2004)
(NwIZNA^A)QÃTXSQ MÆSCE ADMÆNÆSTRARIWNIH STQGNENX U SISTEMÆ ZAHODÆW ADMÆNÆSTRITWNOGO PRIMUSU TA W ÆNSTITUTÆ ADMÆNÆSTRATIWNOÇ WÆDPOWÆDALXNOSTÆ(B. (NwISWÆTL@@TXSQ TAKÆ PRBLEMI(B, (NQK FORMUWANNQ OKREMIH WIDOWIH GRUP ADMÆNÆSTRATIWNIH STQGNENX(B, (NKRITERÆÇW ÇH KLASIFÆKACÆÇ TA GRUPUWANNQ ZA OKREMIMI OZNAKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaDM)QÆNÆSTRATIWNÆ STQGNENNQs)E; (NPRAWOs; (NADM)QÆNÆSTRATIWNE STQGNENNQs)E; (NPOWNOWAVENNQs