(NaLXBOM PARTIZANSXKO)QÇ SLAWI UKRAÇNSXKOGO NARODU U wELIKÆJ wÆT^IZNQNÆJ WÆJNÆ (B1941-1945 :s)E (NDO (B70-)QÇ (NRÆ^NICÆ pEREMOGI RADQNSXKOGO NARODU U wELIKÆJ wÆT^IZNQNÆJ WÆJNÆ (B: (NKNIGA(B-(NPAM(B'(NQTNIK (B/s)E - (NsOKOLENKO(B, (No(B. (Ng(B.,s; (NkOM)QÆSÆQ U SPRAWAH KOLI[NÆH PARTIZANÆW wELIKOÇ wÆT^IZNQNOÇ WÆJNI PRI wERHOWNÆJ rADÆ uKRAÇNIs)E; (NwSEUKRA)QÇNSXKA SPÆLKA U^ASNIKÆW WÆJNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwSESW)QÆT(B,s)E, 2012)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX MAKSIMALXNO POWNU DOBÆRKU ARHÆWNIH FOTO TA ÆNFORMACÆJNIH MATERÆALÆW STOSOWNO PARTIZANSXKOGO RUHU NA TERENAH uKRAÇNI PÆD ^AS wELIKOÇ wÆT^IZNQNOÇ WÆJNI (B1941-1945 (NR(B.(NR(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NwELIKA w)QÆT^IZNQNA WÆJNAs)E -- (NPARTIZANSXKIJ RUHs