(NgOSPODARSXKE PRAWO uKRA)QÇNI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NgALQNTI^(B, (Nm(B.s; (NgRUDNICXKA(B, (Ns(B. (Nm(B.s; (Nm)QÆHATULÆNA(B, (No(B. (Nm(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E [(Nmaup(B],s, 2005)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQDA@TXSQ PRAWOWÆ PITANNQ REGUL@WANNQ GOSPODARSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ W uKRAÇNÆ NA OSNOWÆ TEORETI^NIH Æ PRAKTI^NIH DOSLÆDVENX(B, (NWIW^AÃTXSQ QK NACÆONALXNE TAK Æ ZARUBÆVNE ZAKONODAWSTWO J MÆSTITXSQ PORÆWNQLXNIJ ANALÆZ WÆDPOWÆDNIH NORM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgOSPODARSXKE PRAWOs; (NGOSPODARSXKE PRAWOs; (NPRAWOWE REGUL@WANNQs; (NOPODATKUWANNQs; (NKONKURENC)QÆQs)E; (NPRAWO )QÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆs)E; (NC)QÆNNÆ PAPERIs)E; (NW)QÆD[KODUWANNQs)E; (NW)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NZOWN)QÆ[NXOEKONOMÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E