(NzLO^INN)QÆSTX Æ SISTEMA KRIMÆNALXNIH POKARANX (B((NSOCÆALXNÆ(B, (NPRAWOWÆ TA KRIMÆNOLOGÆ^NÆ PROBLEI J [LQHI ÇH WIRÆ[ENNQ ZA DOPOMOGO@ LOGÆKO(B-(NMATEMATI^NIH METODÆW(B) :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NfROLOWA(B, (NoLENA gRIGOR)QÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaRTeK(B,s, 1997)
(NROZGLQDA)QÃTXSQ SOCÆALXNÆ(B, (NPRAWOWÆ TA KRIMÆNOLOGÆ^NÆ PROBEMI ZLO^INNOSTÆ J SISTEMI KRIMÆNALXNIH POKARANXs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E -- (NpOKARANNQs; (NZLO^INN)QÆSTXs)E; (NPOKARANNQs