(NoZNAJOMLENNQ DO[K)QÆLXNIKÆW Z NARODNIMI SWQTAMI J TRADICÆQMI ZASOBAMI KOLEKCÆONUWANNQ (B/s)E - (NhARMATOWA(B, (Nw(B.,s (2015)
(Nu STATT)QÆ JDETXSQ PRO ODIN Z ÆNNOWACÆJNIH NAPRQMÆW MUZEJNOÇ PEDAGOGÆKI (B- (NZALU^ENNQ DÆTEJ DO KOLEKCÆONUWANNQ TA STWORENNQ CÆKAWIH KOLEKCÆJ MUZEJNIH EKSPOZICÆJ WLASNORU^(B.s)E
(NeKSPONATI KOLEKC)QÆÇ (B- (NNEWI^ERPNE DVERELO ZNANX PRO TRADICÆÇ NARODU(B; (NpÆDGOTOW^A DÆQLXNÆSTX ]ODO STWORENNQ TEMATI^NOÇ KOLEKCÆÇ(B; (NzBIRANNQ TA OFORMLENNQ KOLEKCÆÇ(B: (NPRIJOMI J METODI DLQ OPTIMÆZACÆÇ ROBOTI(B; æ(NGROWA DÆQLXNÆSTX QK NEWÆD(B'Ã(NMNA SKLADOWA ROBOTI Z KOLEKCÆONUWANNQ(B; (NdODATOK (B: (NkONSPEKT ZANQTTQ (B"(NkOTILASQ PISANKA Z GORI NA DOLINU(B";s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NKOLEKC)QÆONUWANNQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NmETODIKA NAW^ANNQ W DO[K)QÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADAHs)E -- (NNARODOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NdO[K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NMUZEJNA PEDAGOG)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NNARODOZNAWSTWOs; (NMETODIKA NAW^ANNQs; (NKOLEKC)QÆONUWANNQs)E; (NDIDAKTI^N)QÆ ZASOBIs)E; (NNARODN)QÆ SWQTAs)E; (NTEMATI^N)QÆ KOLEKCÆÇs)E; (NWELIKODN)QÆ TRADICÆÇs)E; (NWELIKODN)QÆ ZWI^AÇs)E; (NPISANKIs; (NKRA[ANKIs; (NSIMWOL)QÆKAs)E; (NMUZEJN)QÆ EKSPOZICÆÇs)E; (NMUZEJNA PEDAGOG)QÆKAs)E