(NsEKRETI METODI^NO)QÇ KUHNÆ(B, (NABO qK PÆDGOTUWATI PEDAGOGA(B-(NMAJSTRA (B/s)E - (NgAWRI[(B, (Nn(B.,s (2015)
(Nu STAT)QÆ PREDSTAWLENO MATERÆALI MAJSTER(B-(NKLASU(B, (NSPRQMOWANOGO NA OWOLODÆNNQ PEDAGOGAMI SU^ASNO@ TEHNOLOGÆÃ@ NAW^ANNQ DÆTEJ ROZPOWÆDANNQ ZA SERÆÃ@ S@VETNIH KARTIN NA OSNOWÆ LÆTERATURNIH TWORÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODI^NA ROBOTAs -- (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NMETODI^NA ROBOTAs; (NROZPOW)QÆDANNQ ZA SERÆÃ@ S@VETNIH KARTINs)E; (NS@VETN)QÆ KARTINKIs)E; (NROZPOW)QÆDANNQs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ NAW^ANNQs)E; (NMAJSTER(B-(NKLASs; (NPEDAGOG)QÆ^NA MAJSTERNÆSTXs)E; (NFAHOWA MAJSTERN)QÆSTXs)E; (NP)QÆDWI]ENNQs)E; (NPEDAGOG(B-(NMAJSTERs; (NP)QÆDGOTOWKAs)E; (NSTRUKTURAs; (NP)QÆDGOTOW^Æ WPRAWIs)E; (NTEORETI^NIJ MATER)QÆALs)E; (NL)QÆTERATURNÆ TWORIs)E