)Qæ(NNNOWACÆJNÆ PÆDHODI DO FORMUWANNQ LEKSI^NOÇ STORONI MOWLENNQ U DÆTEJ ÆZ znm (B/s)E - (NsLIN^UK(B, )Qæ.,s)E (2015)
(Nu STATT)QÆ OPISANO ÆNNOWACÆJNÆ METODI J PRIJOMI LOGOPEDI^NOÇ ROBOTA PÆD ^AS ORGANÆZACÆÇ ÆNDIWÆDUALXNIH ZANQTX Z DO[KÆLXNIKAMI ÆZ ZAGALXNIM NEDOROZWITKOM MOWLENNQ(B. (NpREDSTAWLENO KONSPEKT ÆNDIWÆDUALXNOGO ZANQTTQ(B.s)E
)Qæ(NNNOWACÆJNÆ PRIJOMI TA METODI KOREKCÆJNO(B-(NOSWÆTNOÇ ROBOTI(B; (NrOZ[IRENNQ AKTIWNOGO SLOWNIKA NA RÆZNIH ETAPAH DO[KÆLXNOGO WÆKU(B; (NdODATOK (B: æ(NZ kARLSONOM GRAÃMOSQ(B, (NMOWI NAW^AÃMOSQ (B: (NKONSPEKT ÆNDIWÆD(B. (NZANQTTQ(B;s)E
(NzM)QÆST(B: æ(NNNOWACÆJNÆ PRIJOMI TA METODI KOREKCÆJNO(B-(NOSWÆTNOÇ ROBOTI (B; (NrOZ[IRENNQ AKTIWNOGO SLOWNIKA NA RÆZNIH ETAPAH DO[KÆLXNOGO WÆKU (B; (NdODATOK (B: æ(NZ kARLSONOM GRAÃMOSQ(B, (NMOWI NAW^AÃMOSQ (B: (NKONSPEKT ÆNDIWÆD(B. (NZANQTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆTI Z ROZLADAMI MOWLENNQs)E -- (NROZWITOK MOWLENNQs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (ND)QÆTI Z ROZLADAMI MOWLENQs)E; (NDO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E; (NMOWLENNQs; (NROZWITOKs; (NLEKSIKAs; (NKOREKC)QÆJNA ROBOTAs)E; (NKOREKC)QÆJNO(B-(NOSWÆTNQ ROBOTAs)E; (NLOGOPEDI^NA ROBOTAs; (NZAGALXNIJ NEDOROZWITOK MOWLENNQs; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ METODIs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ PRIJOMIs)E; (NLOGOPEDI^N)QÆ KAZKIs)E; (NAKTIWNIJ SLOWNIKs; (NPSIHOG)QÆMNASTIKAs)E; (NMODEL@WANNQs; (NOPORN)QÆ KARTINKIs)E; )QÆ(NGRI Z MANKO@s)E; (NLEKSI^NA ROBOTAs