(NnOTAR)QÆAT W uKRAÇNÆ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NkOMAROW(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NbARANKOWA(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2006)
(Nu P)QÆDRU^NIKU WISWÆTL@@TXSQ OSNOWNÆ ÆNSTITUTI TA AKTUALXNÆ PROBLEMI NOTARÆATU Æ NOTARÆALXNOGO PROCESU(B,(NJOGO PRINCIPI(B, (NPORQDOK W^INENNQ OKREMIÇ NOTARÆALXNIH DÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgROMADQNSXKE PRAWOs -- (NsUDO^INSTWOs -- (NnOTAR)QÆAT W uKRAÇNÆs)E; (NWINIKNENNQ NOTAR)QÆATUs)E; (NSISTEMI NOTAR)QÆATUs)E; (NNOTAR)QÆAT LATINSXKOÇ [KOLIs)E; (NPROFES)QÆQ NOTARÆUSAs)E; (NNOTAR)QÆUSs)E; (NNOTAR)QÆALXNIJ PROCESs)E; (NPRINCIPI NOTAR)QÆALXNOGO PROCESUs)E; (NNOTAR)QÆALXNÆ DÆÇs)E; (NPOSW)QÆD^ENNQ BEZSPÆRNIH FAKTÆWs)E; (NOHORONN)QÆ NOTARÆALXNÆ DÆÇs)E; (NNOTAR)QÆALXNÆ DÆÇs)E; (NOHORONA PRIWATNIH PRAWs; (NPROFES)QÆJNA ETIKA NOTARÆUSAs)E