(NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA U PROFESÆJNÆJ PÆDGOTOWCÆ PSIHOLOGA (B/s)E - )Qã(NWTUH(B, (Nm(B.,s)E (2015)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQDA@TXSQ PROBLEMI ORGANÆZACÆÇ PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI W PROFESÆJNÆJ PÆDGOTOWCÆ PSIHOLOGÆW(B. (NoBGRUNTOWUÃTXSQ WAVLIWÆSTX SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B, (NWISWÆTL@@TXSQ TIPOWÆ POMILKI STUDENTÆW(B-(NPRAKTIKANTÆW(B, (NPROPONU@TXSQ NAUKOWO(B-(NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ WIKLADA^AM Æ KERÆWNIKAM PRAKTIKI WÆD wnz(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 3 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKAs)E -- (NmAJBUTN)QÆ PSIHOLOGIs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKAs)E; (NSTUDENTI(B-(NPRAKTIKANTIs; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; (NMAJBUTN)QÆ PSIHOLOGIs)E; (NPROFES)QÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E