(NfUTBOL (B/s - (NfRANKOW(B, (NaRTEM wADIMOWI^(B,s; (NuL)QÆ]ENKO(B, (No(B. (Nm(B.,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfAKTOR(B,s, 2010)
(Nu KNIVC)QÆ W LEGKÆJ ZAHOPL@@^ÆJ FORMÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO ÆSTORÆ@ FUTBOLU(B. (NnAWODQTSQ ZWEDENNQ FUTBOLXNIH PRAWIL ÆZ KOMENTARQMI Æ POQSNENNQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfUTBOLs; )QÆ(NSTORÆQ FUTBOLUs)E; )QÆ(NSTORÆQ PRAWIL FUTBOLUs)E; (NPRAWILA FUTBOLU )QÆSTORÆQ TAKTIKI FUTBOLUs)E; (NZ)QÆRKI FUTBOLUs)E; (NKUBKOW)QÆ TURNIRI(B.s)E; (NTURNIRI DLQ ZB)QÆRNIH KOMAND(B.s)E