)Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWA uKRAÇNI (B/s)E - (NgON^ARENKO(B, (Nw(B.(Ng(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwENTUR)QÆ(B,s)E, 1996)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ SUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NIJ LAD TA PRAWO uKRAÇNI(B, (NPO^INA@^I Z NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO SU^ASNOGO PERÆODU(B, (NANALÆZU@TXSQ DEQKÆ ÆSTORIKO(B-(NPRAWOWÆ FAKTI TA QWI]A(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E; (NuKRA)QÇNAs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NDERVAWAs; (NPRAWOs