(NnAC)QÆONALXNO(B-(NPATRÆOTI^NE WIHOWANNQ LÆCEÇSTÆW ZASOBAMI POZAKLASNOÇ ROBOTI (B/s)E - (NpASACXKA(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E (2015)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQDAÃTXSQ PROBLEMA NACÆONALXNO(B-(NPATRÆOTI^NOGO WIHOWANNQ LÆCEÇSTÆW(B. (NnAGOLO[UÃTXSQ NA WAVLIWOSTÆ PROWEDENNQ POZAKLASNIH ZAHODÆW(B: (NU^NÆWSXKIH KONFERENCÆJ(B, (NDOSLÆDNICXKIH PROEKTÆW(B, (NWOLONTERSXKIH AKCÆJ(B, (NWISTAWOK(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 5 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQs)E -- (NU^N)QÆs)E -- (NL)QÆCEÇs)E; (NNAC)QÆONALXNO(B-(NPATRÆOTI^NE WIHOWANNQs)E; (NPOZAKLASNA ROBOTAs; )QÆ(NSTORÆQ RÆDNOGO KRA@s)E