(NoRGAN)QÆZACÆQ SAMOSTÆJNOÇ NAW^ALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW STAR[OÇ [KOLI W UMOWAH PROFÆLXNOGO OSWÆTNXOGO PROSTORU(B: (NMOTIWACÆJNIJ ASPEKT (B/s)E - (NpOLQKOWA(B, (Nw)QÆKTORÆQ(B,s)E (2015)
(Nu STATT)QÆ WISWÆTL@ÃTXSQ ANALÆZ MOTIWACÆÇ U^NÆW STAR[OÇ [KOLI DO SAMOSTÆJNOÇ NAW^ALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ W UMOWAH PROFÆLXNOGO OSWÆTNXOGO PROSTORU ZAKLADU(B. (NdOSLÆDVENO ORGANÆZACÆJNIJ TA MOTIWACÆJNIJ ASPEKTI CÆÃÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 8 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsAMOST)QÆJNA NAW^ALXNA DÆQLXNÆSTXs)E -- (NU^N)QÆs)E -- (NSTAR[A [KOLAs; (NmOTIWAC)QÆQs)E -- (NNAW^ANNQs -- (NU^N)QÆs)E -- (NL)QÆCEÇs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆJ NAW^ALXNIJ ZAKLADs)E; (NSAMOST)QÆJNA ROBOTAs)E; (NSAMOST)QÆJNA NAW^ALXNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NMOTIWAC)QÆQs)E