(NzWUKI(B. (NbUKWI(B. (N~ITANNQ (B:s (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NU (B2 (N^(B..s)E (N~(B. 2 /s - (NtOWKA^(B, )Qæ. ã.,s)E; (NtARASENKO(B, (Ng(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2013)
(NpOS)QÆBNIK Ã DRUGO@ ^ASTINO@ ÃDINOGO NAW^ALXNO (B- (NMETODI^NOGO KOMPLEKTU (B"(NwÆKONE^KO U SWÆT GRAMOTI(B". (NwÆN WKL@^AÃ W SEBE METODI^NIJ POSÆBNIK TA NAW^ALXNIJ POSÆBNIK DLQ GRUPOWOÇ TA ÆNDIWÆDUALXNOÇ ROBOTI Z DITINO@ W UMOWAH SÆM(B'Ç (NTA DO[KÆLXNOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NnAW^ANNQ GRAMOTIs