(NzEMELXNIJ KODEKS uKRA)QÇNI(B: (N^INNE ZAKONODAWSTWO ZÆ ZMÆNAMI TA DOPOWNENNQMI STANOM NA (B3 (NLISTOPADA (B2025 (NROKUs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWECX paliwoda a(B. (Nw(B.,s, 2025)
(NzEMELXNIJ KODEKS uKRA)QÇNI REGUL@Ã SUSPÆLXNÆ WÆDNOSINI ]ODO WOLODÆNNQ(B, (NKORISTUWANNQ Æ ROZPORQDVENNQ ZEMLE@s)E
(NdVERELO DOKUMENTA(B: http://zakon.rada.gov.uas
(NwIKORISTANO PUBL)QÆKACÆÇ GAZETI (B"(NgOLOS uKRAÇNI(B"s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzEMELXNE PRAWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E