(NkOLXOROZNAWSTWO (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpRI]ENKO(B, (NsW)QÆTLANA wALERÆÇWNA(B,s)E; (NrEKOMENDOWANO m)QÆNÆSTERSTWOM OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI QK NAW^ALXNIJ POSÆBNIK DLQ STUDENTÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2025)
(NkOLXOROZNAWSTWO U MISTECXK)QÆJ OSWÆTÆ (B- (NODNA Z FUNDAMENTALXNIH FAHOWIH DISCIPLÆN(B. (Nu NAW^ALXNOMU POSÆBNIKU PODANO ZAKONI KOLORISTIKI TA PRINCIPI ROBOTI Z KOMP(B'(N@TERNIMI KOLÆRNIMI MODELQMI NA OSNOWÆ AKTIWNOGO ROZWITKU TWOR^OGO MISLENNQ(B. (NrOZKRITO KOMPLEKSNIJ METOD FORMUWANNQ KOLÆRNOGO SEREDOWI]A Z URAHUWANNQM JOGO FU(B-(NNKCÆONALXNIH(B, (NSOCÆOKULXTURNIH(B, (NASOCÆATIWNO(B-(NEMOCÆJNIH OSOBLIWOSTEJ(B. (NuZAGALXNENO SWÆTOWIJ NAUKOWIJ DOSWÆD WIW^ENNQ KOLXORU(B, (NWISWÆTLENO ZNA^ENNQ KOLXORU W NA[OMU VITTÆ TA PSIHOFÆZÆOLOGÆ^NÆ ASPEKTI JOGO SPRIJNQTTQ(B, (NPROANALÆZOWANO WIKORISTANNQ KOLXORU W OBRAZOTWOR^OMU(B, (NDEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNOMU MISTECTWÆ(B, (NDIZAJNÆ TA REKLAMÆ(B. (NwPER[E WIZNA^ENO PRINCIPI GARMONÆZACÆÇ KOLXORÆW ZASOBAMI KOMP(B'(N@TERNIH TEHNOLOGÆJ(B. (NpRIZNA^ENO DLQ STUDENTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NHUDOVNIKÆW(B, (NDIZAJNERÆW(B, (NARHÆTEKTORÆW(B, (NKULXTUROLOGÆW Æ MISTECTWOZNAWCÆW(B, (NMENEDVERÆW SOCÆOKULXTURNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NpREDM(B. (NPOKAV^IK(B.: (NZ(B. (NS(B. 301-303s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs -- (NdIZAJNs -- (NaRH)QÆTEKTURAs)E; (NkOLXOROZNAWSTWOs; (NF)QÆZI^NÆ OSNOWI KOLXORUs)E; (NHARAKTERISTIKI KOLXORUs; (NSPRIJNQTTQ KOLXORUs; (NGARMON)QÆQ KOLXORUs)E; (NKOMP(B'(N@TERNE KOLXORUWANNQs