(NpEDAGOG)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{ULIG)QÆNA(B, (NrAÇSA aNDRÆÇWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 2025)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX MATERÆALI Z DISCIPLÆNI (B"(NpEDAGOGÆKA(B" (NDLQ STUDENTÆW PER[OGO RÆWNQ WI]OÇ OSWÆTI SPECÆALXNOSTÆ (B"(NdO[KÆLXNA OSWÆTA(B" (NWÆDPOWÆDNO DO WIMOG KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI(B. (NdO KOVNOÇ TEMI PROPONUÃTXSQ PEWNA KÆLXKÆSTX OBOW(B'(NQZKOWIH Æ DODATKOWIH DVEREL(B, Æ(NNFORMACÆJNIH RESURSÆW(B, (NTWOR^Æ TA PRAKTI^NÆ ZAWDANNQ(B. (NpODA@TXSQ ORÆÃNTOWNÆ PITANNQ DO EKSPRES KONTROL@(B, (NMODULXNIH KONTROLXNIH ROBÆT(B, (NPÆDSUMKOWOGO KONTROL@ ZNANX Æ WMÆNX STUDENTÆW(B, (NWIMOGI DO ÆSPITU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E