(NmITNE PRAWO (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkADALA(B, (Nw)QÆTALÆJ wÆTALÆJOWI^(B,s)E; (NgUZENKO(B, (NoLENA pAWL)QÆWNAs)E; (NdONECXKIJ DERVAWNIJ UN)QÆWERSITET WNUTRÆ[NÆH SPRAWs)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNIJTWO (B"(NmAGNOL)QÆJ (B2006",s)E, 2025)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PÆDGOTOWLENIJ WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI DISCIPLÆNI (S0(NmITNE PRAWO(S1(B. (Nu NXOMU ROZGLQDA@TXSQ PRAWOWÆ TA NAUKOWO(B-(NTEORETI^NÆ ASPEKTI MITNOGO PRAWA(B. (NrOZROBKA MÆSTITX DWÆ ^ASTINI(B: (NNAW^ALXNO(B-(NPÆZNAWALXNIJ BLOK TA BLOK TESTOWOGO KONTROL@ ZNANX(B. (NdO KOVNOÇ TEMI DISCIPLÆNI WKL@^ENO METODI^NÆ WKAZÆWKI DO ÇÇ WIW^ENNQ(B, (NKONTROLXNÆ PITANNQ DLQ SAMOPEREWÆRKI ZNANX(B, (NNAPRQMKI NAUKOWIH DOSLÆDVENX(B, (NTESTOWÆ J PROBLEMNO(B-(NDISKUSÆJNÆ PITANNQ(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX TAKOV GLOSARÆJ OSNOWNIH TERMÆNÆW TA PONQTÆJNIH KATEGORÆJ(B, (NQKÆ SPRIQ@TX BÆLX[ PO(B- (NGLIBLENOMU ROZUMÆNN@ OKREMIH POLOVENX TEM DISCIPLÆNI(B. (NpOSÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA ZDOBUWA^ÆW WI]OÇ OSWÆTI J ASPÆRANTÆW @RIDI^NIH SPECÆALXNOSTEJ ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NQKÆ WIW^A@TX KURS (S0(NmITNE PRAWO(S1(B. (NwIDANNQ MOVE BUTI KORISNIM DLQ FAHÆWCÆW MITNIH ORGANÆW uKRAÇNI(B, (N@RISKONSULXTÆW(B, (NADWOKATÆW(B, (NAUDITORÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NSUB(B'Ã(NKTÆW PÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆ TA WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI PRAWOWIH ASPEKTÆW DÆQLXNOSTÆ MITNICX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmITNE PRAWOs