(NpERSPEKTIWA W KADR)QÆ (B/s)E (NkNIGA (B1,s (NtEHN)QÆ^NA PERSPEKTIWA TA WÆZUALXNA OPOWÆDX (B/s)E - (NmATEU(B-(NmESTRE(B, (NmARKOSs; (NgREBENECX(B, (NaNNA(B,s; (NgUCALO(B, )Qæ(NNNA(B,s)E; (NmATEU(B-(NmESTRE(B, (NmARKOSs ((NkI)QÇW (B:s)E ArtHuss, 2025)
(NmARKOS mATEU(B-(NmESTRE(B, (NHUDOVNIK )QÆZ PONAD (B30-(NLÆTNÆM DOSWÆDOM ROBOTI W ANÆMACÆÇ(B, (NNA PRAKTI^NIH PRIKLADAH DÆLITXSQ SWOÇMI GLIBOKIMI TEHNÆ^NIMI ZNANNQMI J ROZUMÆNNQM KOMPOZICÆÇ(B, (NQKOSTÆ LÆNÆÇ TA WÆZUALXNOÇ OPOWÆDÆ(B. (NpO^INA@^I Z BAZOWIH PONQTX(B, (NWÆN POSTUPOWO WEDE ^ITA^A DO MAJSTERNOSTÆ W STWORENNÆ PRAWDOPODÆBNOGO PROSTORU W KADRÆ(B.(S0(Nu PEWNOMU SENSÆ TUT MOWA PRO PERSPEKTIWU(B: (NUSWÆDOMLENNQ PROSTORU(B, (NU QKIJ MI ZANURENÆ(B, Æ (NZDATNÆSTX ZROZUMÆTI JOGO Z BAGATXOH RÆZNIH TO^OK ZORU WODNO^AS(B, (N]OB ZNATI(B, (NQK PRAWILXNO Z NIM POWODITISQ(B. ... (NkNIGA (S0(NpERSPEKTIWA W KADRÆ(B: (NkNIGA PER[A (B- (NtEHNÆ^NA PERSPEKTIWA TA WÆZUALXNA OPOWÆDX(S1 (NMAÃ ZA METU STATI WAM ZAPASNO@ PARO@ WZUTTQ J ZAODNO KOMPASOM(B, (NDOPOMOGTI WIBUDUWATI TWERDU OSNOWU(B, (NPO QKÆJ MOVNA KROKUWATI WPEWNENO Æ SPOKÆJNO(B.(S1 (B- (NmARKOS mATEU(B-(NmESTREs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrISUNOKs -- (NtEHN)QÆ^NA PERSPEKTIWAs)E -- (Nw)QÆZUALÆZACÆQs)E