Workflow. (NpRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK DO TWOR^OGO PROCESU (B/s)E - (NmA)QÃR(B, (NdORON(B,s)E; (NpILIPENKO(B, (NoLEKS)QÆJ(B,s)E; (NfEDORENKO(B, (Nw(B'(NQ^ESLAW(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E ArtHuss, 2020)
(NsAMA DUMKA PRO TE(B, (N]OB ZAGNATI SWO)QÃ NATHNENNQ W TÆSNÆ RAMKI PRAWIL(B, (NSTRINOVITI TALANT PUTAMI DEDLAJNÆW(B, (NZMARNUWATI NA PLANUWANNQ ^AS(B, (NQKIJ MOVNA BULO B WITRATITI NA TWORENNQ [EDEWRU(B, (NMOVE WKINUTI MITCQ W DEPRESÆ@ J PROKRASTINACÆ@(B. (NaLE POKI ODNÆ TUVATX(B, Æ(NN[Æ NE MEN[ TWOR^Æ L@DI REALÆZOWU@TX WELIKÆ J SKLADNÆ PROEKTI(B, (NSTWOR@@TX CÆKAWEZNÆ RE^Æ(B, (NROSTUTX QK PROFESÆONALI Æ (B- (NGOLOWNE (B- (NOTRIMU@TX ZADOWOLENNQ WÆD WPORQDKOWANOGO TWOR^OGO PROCESU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoRGAN)QÆZACÆQ PRACÆs)E -- )Qæ(NNSTRUMENTIs)E; Workflow -- (NoRGAN)QÆZACÆQ ROBO^IH PROCESÆWs)E; (NmENEDVMENT TWOR^IH PROEKT)QÆWs)E